Kamperland – Camperpark Zeeland

Camperpark Zeeland.

camperpark Zeelandweb4Camperpark Zeeland ligt op het voormalige en mooie eiland Noord-Beveland. Het park ligt direct aan de oever van het ‘watersportparadijs Veerse Meer’ en midden in natuur- en recreatiegebied. De Schotsman, met surfoever, kabelwaterskibaan, trailerhelling en mooie wandel- en fietsroutes. De Kamperlandse duinen zijn een fantastisch mooi wandelgebied en het brede Noordzeestrand ligt aan een van de schoonste zeekusten van Nederland. In het nabijgelegen Veerse Meer kan men prima zwemmen, zonnen, zeilen en surfen, echter zonder de invloed van eb en vloed. Het Veerse Meer stond vroeger in open verbinding met de Noordzee. Na de watersnoodramp in 1953 werd het Veersegat afgesloten door de bouw van de Zandkreekdam en de Veerse Dam. Het Veerse Meer is 22 kilometer lang. Het is het grootste Camperpark van Nederland ligt dan ook op een heel unieke lokatie. Het is als eerste en enige Camperpark uitgeroepen tot TopPlatz 2014.

Voor prijzen en informatie zie hun website Camperpark Zeeland.

Camperpark Zeeland

De camperplaats, midden in de bossen en direct aan het Veerse Meer. Ook ziet u, op de foto links, de botenhelling, waar bootjes te water gelaten kunnen worden.

camperpark Zeelandweb5

100 Camperplaatsen met de modernste voorzieningen.

Voor de toegangspoort kunt u parkeren. Via de automaat kunt daarna alles regelen.

Voor de toegangspoort kunt u parkeren. Via de automaat kunt daarna alles regelen.

P1060731IMG_1968

Maar ook bijzondere gasten komen weleens op het park. Niet alleen camperraars vinden het park fantastisch, ook anderen genieten er volop. Lees en kijk maar eens hier!

Filmpjes

Duits.

 

Share

4 reacties op Kamperland – Camperpark Zeeland

 1. Spinnoy -Smits schreef:

  zeer leuke toffe plaats, zo zouden er meer moeten zijn ! En duur ,ja het is maar hoe je het bekijkt he. Wij hebben het er in ieder geval voor over.
  Proficiat aan de eigenaars !!!!

 2. Uiterwijk Winkel schreef:

  mooie camper plaats maar wel duur

 3. Edel schreef:

  beetje erg duur, zal hier dus gewoon voorbij rijden.