Noord-Beveland

Noord-Beveland, het kleinste eiland van de provincie Zeeland, is altijd zichzelf gebleven. Dit relatief onbekende eiland is in veel opzichten een verrassende ontdekking voor de rustminnende, maar ook actieve vakantieganger met kinderen. De centrale ligging en snelle bereikbaarheid maken Noord-Beveland een ideale plek voor een recreatief verblijf van korte of langere duur. Gesitueerd bij de wereldberoemde Deltawerken en omringd door de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse meer maken Noord-Beveland een waar eldorado voor mensen, die het massatoerisme en platgetreden paden willen vermijden.

Rust en ruimte vormen de ideale combinatie voor een perfecte onthaasting, een verademing in deze hectische tijden. Watersportliefhebbers, zonneaanbidders, duikers, wandelaars en fietsers komen op het eiland ruimschoots aan hun trekken en de vriendelijke bevolking maakt dat u zich thuis voelt in een omgeving, die vroeger zo vanzelfsprekend was. Indrukwekkende bouwwerken zoals de Oosterscheldedam (onderdeel van de Deltawerken) en de vijf kilometer lange Zeelandbrug hebben internationale bekendheid. Deze beeldbepalende kunstwerken zijn symbolen geworden voor het harmonieuze samengaan van de elementen water en aarde. De Westerscheldetunnel vormt sinds 2002 een directe verbinding met Zeeuws-Vlaanderen en België, inclusief Gent, Brugge en het bruisende Antwerpen.

Hier vindt u wat er te doen is op Noord-Beveland.

U kunt met uw camper terecht in:

Share

2 reacties op Noord-Beveland

 1. Manôn schreef:

  Dag,

  Ik zag dat Kamperland ontbrak bij de campergeschikte campings. Kan men niet ook bij Hoeve Hofwijk op Kamperland met de camper logeren?

  Vr. gr. Manôn

  • Martin schreef:

   Manôn,

   Ik heb alle vekabo campings indertijd een mail gestuurd, dus ook deze camping. Campings die de mail niet beantwoord hebben of geen camper voorzieningen hebben zijn niet geplaatst. Ik weet dus niet of deze camping voor campers geschikt is. Maar ik zal ze nogmaals mailen en als ze voorzieningen hebben en antwoord geven dan zet ik ze er natuurlijk bij.

   Bedankt voor het meedenken.

   Martin en Maddy